Expert har under fredagen startat sin stora konkursutförsäljning och konsumenter har möts av köer på hundratals meter och i vissa fall halvtömda butiker. Men nu kommer även goda nyheter för de som fyndat på rean – Netonnet ger alla Expert-kunder 14 dagars bytesrätt.

Ett av de hetaste samtalsämnena i de ringlande köerna utanför Experts butiker idag handlade om garantier och bytesrätt på reavaror från ett företag som inom kort inte längre kommer finnas på marknaden. Frågorna och även skämten var många, men svaren betydligt färre.

Nu meddelar påpassligt nog konkurrenten Netonnet att Experts reakunder istället kan vända sig till Netonnet för byte av sina varor om de snabba impulsköpen inte visat sig så långsiktligt smarta. Netonnet ger Expert-kunder 14 dagars bytesrätt på alla varor med undantag för vitvaror och varor knutna till ett abonnemang.

koerLånga köer utanför Expert på Mobilia i Malmö tidigare på fredagsmorgonen.

– Allt kunden behöver göra är att ta med den oanvända varan i originalemballage tillsammans med kvitto till någon av våra Lagershopar, eller kontakta NetOnNets kundtjänst säger Harald Ennen, VD på NetOnNet. Om kunden inte önskar byta varan kan ett tillgodokvitto erhållas.

Netonnet påpekar också att Experts kunder kan vända sig till företaget för hjälp med service- och garantiärende, något man redan tidigare informerat om.

Relaterade artiklar:

Annons

4
Leave a Reply

Please Login to comment
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Jon HolsteinnILGotSgt. Stingershaglord Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Micke
Medlem
Micke

Jag undrar vad själva idén bakom detta är? Hur gymmar detta Netonnet? /s

Sgt. Stinger
Gäst
Sgt. Stinger

[quote name=”shaglord”]Jag undrar vad själva idén bakom detta är? Hur gymmar detta Netonnet? /s[/quote]
Gratis reklam i tidningar osv och goodwill.

nILGot
Medlem
nILGot

Hur kan ni säga att det är en Rea? Konkursutförsäljning och rea är inte samma sak vad jag lärt mig. Efter en rea så brukar butiken finnas kvar efter och inte vid konkurs.

Jon Holstein
Medlem
Jon Holstein

[quote name=”shaglord”]Jag undrar vad själva idén bakom detta är? Hur gymmar detta Netonnet? /s[/quote] Netonenet-butikerna har sällan långa köer när jag är där. Förutom om det är minuterna innan dom stänger och bara en kassa är öppen.Om fler uppsöker netonenet-butiker så kanske man väljer att åka dit nästa gång.Och netonnet har så bra priset, att man sällan känner sig helt blåst om man köper något som man inte hade planerat att köpa. Spontanköp på el-giganten ger inte alls lika bra känsla, då känner jg mig i alla fall tvungen att kolla prisjakt på en gång när jag kommer hem. På… Läs hela »