Electronic Arts avtäckte under gårdagen speltiteln Need for Speed Heat som blir nästa kapitel i den långlivade spelserien. Tillsammans med avtäckandet kom även en bekräftelse av lanseringsdatumet som blir den 8 november 2019.

Under en tid har det ryktats om att ett nytt spel i Need for Speed-serien är på väg. När EA lanserade en hemsida som endast bestod av en nedräkning tog ryktena ny fart och mycket riktigt är det en ny installation i serien som förbereds.

Speltiteln går under namnet Need for Speed Heat och det är både laglig illegal racing i en öppen spelvärld som står på menyn.

Heat kommer att ta plats i fiktiva Palm City där spelare under dagtid deltar i en sanktionerad tävling vid namn ”Speedhunters Showdown” för att skrapa ihop tillräckligt med riksdaler för att utrusta och förbättra sina bilar. Under nattetid är det illegal racing som gäller för att förbättra sitt rykte, detta medans poliser under täckmantel gör att i sin makt för att sätta stopp för spelarens illegala aktiviteter.

Enligt utvecklaren Ghost Games kommer spelet att ge spelare fler och större möjligheter att göra sina bilar mer personliga genom att uppgradera och redigera deras utseenden än något tidigare spel i serien.

Heat kommer att lanseras den 8 november till PC, Xbox One och Playstation 4. Den som prenumererar på EA Access eller Origin Access kommer att få tillgång till spelets tio första timmar från och med den 5 november. Spelare med Origin Access Premier kommer att få tillgång till hela spelet från och med samma datum.

Detta tillsammans med att spelet kommer att släppas i en rad olika utgåvor som alla kommer med sina respektive förbokningsbonusar. Den som förbokar standardversionen kommer att få tillgång till en specialdesignad Mitsubishi Evolution X. Förbokas ”Deluxe Edition” medföljer tidigare nämnda bil och även en BMW i8 Coupe, Mercedes C63 AMG Coupe samt en Chevrolet Corvette Grand Sport.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid