Spelutbudet hos Nintendo Switch utökas nu med titlar från Nintendo 64 och även Sega Mega Drive. Mot en kostnad. Ubisoft har i princip bekräftat att Geforce Now-läckan som inträffade nyligen är äkta och NZXT har hakat på trenden med högt luftflöde.

Nintendos handhållna spelkonsol Switch har inte direkt ett litet spelbibliotek. Detta kommer dock att expandera med gamla retrospel från Nintendos klassiska spelkonsol Nintendo 64. Även Sega är med på ett hörn med titlar från konsolen Mega Drive som blir tillgängliga hos Switch. På tal om spel verkar den Geforce Now-läckan som inträffade nyligen vara äkta om man ska gå efter Ubisofts reaktion på den läkta listan över kommande spel.

 

Nintendo 64 och Mega Drive till Switch

Nintendo har nu avtäckt två ”expansionspaket” till Nintendo Switch Online. Detta är en ny prenumerationsplan som ger kunder tillgång till en uppsättning speltitlar från de klassiska spelkonsolerna Nintendo 64 och Sega Mega Drive. Tillsammans med detta har Nintendo även avtäckt dedikerade handkontroller baserade på designen hos de kontroller som var på tapeten för ett par årtionden när Mega Drive och N64 var en grej.

Läs mer hos Kitguru.

 

Activision Blizzard Bethesda

Geforce Now-läckan till synes korrekt

För cirka två veckor sedan började en lång lista av kommande speltitlar som ännu inte bekräftats eller avtäckts att cirkulera. Listan kom från ett dataintrång i databasen för Geforce Now. Hur pass äkta listan faktiskt var har diskuterats med Ubisoft har nu gått så långt att man skickat ett krav på att listan till hemsidan SteamDB om att listan ska plockas bort. Något som får läckan att se mer äkta ut än tidigare.

Läs mer hos Pavel Djundik (SteamDB) @ Twitter.

 

NZXT hakar på trenden med faktiskt luftflöde

Efter år av härdade glaspaneler och solida sidor har chassitillverkare igen börjat inse att luftflöde är viktigt för att hålla datorkomponenter svala. NZXT är den senaste tillverkaren att uppdatera ett av sina existerande chassin med ett mer flödesoptimerat alternativ med H510 Flow. Chassit erbjuder samma uppsättning funktioner och dimensioner som tidigare H510. Nu har man däremot uppdaterat frontpanelen med perforeringar som låter de interna komponenterna andas bättre.

 

EU-förslag vill tvinga USB-C till alla smartphones

EU har planer på att rätta till problem på elektronikmarknaden. Surfa skriver om hur ett nytt förslag ska se till att alla smartphones får USB C-portar i framtiden. Det sätter Apple på pottan, som kan tvingas bort från Lightning-portar. Samtidigt handlar förslaget inte bara om smartphones.

Läs mer hos vår systersajt Surfa.se.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid