Small preview image

Mushkin är ett av många företag som tyvärr varit lite svårt att komma över om man varit boende i Norden, eller Europa över huvud taget. Det kommer dock att förändras nu när Mushkin har etablerat ett huvudkontor i Tyskland sedan en tid tillbaka och bland annat kommer storsatsa i Norden den kommande tiden. Till att börja med är det främst Datorbutiken som säljer Mushkins minnen, men fler butiker väntas följa. Det handlar inte bara om utvalda delar av sortimentet utan allt Mushkin har att erbjuda för oss som gillar att pressa saker lite mer än vanligt.

Mushkin visade även upp sin nya förpackning för sina högprestanda minnen för första gången under DreamHack. Det är faktiskt så att alla Mushkins mer specialiserade minnen kommer att skickas i en liten trälåda framöver. Allt för att framhäva exklusiviteten hos minnena. Mushkin har från första början haft en överklockningsgaranti, vilket också är anledningen till de längre testperioderna och senare lanseringarna.

Vi har även fått veta att Mushkin har DDR3-moduler på g, men de ville inte avslöja exakt vilka hastigheter eller latenser det är fråga om. De sade dock att de inte var speciellt imponerade av denna första omgång av kretsar från Qimonda, men att man väntade sig klart bättre saker lite längre fram.

DreamHack var som sagt det första evenemanget som dessa lådor var tillgängliga till, inte ens under Computex fanns de att tillgå. Undertecknad är en av de första i världen som äger en av dessa och som lycklig ägare kan jag säga att den ger ett mycket trevligt intryck.

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid