Sony har nu släppt en ny uppdaterad firmware för sin spelkonsol PS3. Firmware 3.50 som nu börjat rullas ut över Sonys interna konsolnätverk har ett flertal nyheter. Bland annat full Facebook-integrering samt det efterlängtade stödet för Blu-ray 3D, något som inte minst TV-tillverkare väntat på.

 

Sony har i ett svep ökat Blu-ray 3D-marknaden med miljontals kapabla spelare och för en stereo-3D revolution som inte direkt nått några omvälvande hastigheter är detta en mycket viktig uppdatering. Förutom att PS3 nu stödjer uppspelning av 3D-filmer i Blu-ray format har konsolen sedan tidigare också stöd för stereoskopisk 3D i spel, med titlar som bland annat Wipeout HD 3D.

Med Gran Turismo 5 och Killzone 3 som väntas lanseras senare i år med 3D-stöd hoppas man ge 3D-marknaden ytterligare en behövlig injektion.


Dagens 3D-teknik kräver speciella glasögon för att fungera

Subscribe
Notifiera vid
3 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments
Mean Machine
Mean Machine
13 Årtal sedan

Oh crap. Tankade hem den här firmwaren och utbrast högst sarkastiskt ”WOHO, ÄNTLIGEN 3D-BLURAY!”, nu när GT5 ska stödja det blir man ju däremot lite sugen. Nu saknas bara en sån där feting-TV och häftiga glasögon, sen kan man hoppa ner i sin skalstol med G25:an och köra lite Nissan Micra i vinter!

rmd
rmd
13 Årtal sedan

Hallådär 😉 Sony ”bjuder” inte på någonting alls. 3D funktionen har bergis kastats ihop i illfart för att lura in folk att uppgradera sina maskiner från den hackbara v3.41 firmwaren som tillåter full kopiering och backup-spelning från hårddisken osv…

..mer info om det hos din lokala chip-snubbe! 😀

Fenix
Fenix
13 Årtal sedan

För min del är det helt meningslöst att pirata till ps3:an då det finns såpass få spel jag är intresserad av. De kan jag lika gärna köpa.

Sen är jag inte ett dugg intresserad av 3d heller i dagsläget..