Samsung vill ta sig plats på marknaden för premiumljud, och som aresenal har företaget fyra nya produkter som utgör den nya Level-serien. Det rör sig om tre par hörlurar i olika stilar samt en portabel högtalare, med vilka Samsung utlovar en stilren design i kombination med förstklassigt ljud.

Hela Samsungs Level-serie har en design i vitt med metall- och läderdetaljer i ett minimalistiskt stuk. Tre av de nya produkterna är hörlurar, där en modell har over ear-design, en har on ear-design och den tredje har in ear-design. Produkt nummer fyra är en portabel bluetooth-högtalare i metall.

Level Over är det största paret hörlurar, som är heltäckande och utrustade med aktiv brusreducering. Hörlurarna kan anslutas antingen över bluetooth eller vanlig kabel samt styra musikspelningen på exempelvis en mobiltelefon. Det näst största paret heter Level On, som har halvtäckande design och saknar bluetooth och brusreducering. Minstingen är Level In, och som namnet antyder rör det sig om ett par kompakta in ear-lurar.

Högtalare med aktiv ekoreducering

Högtalaren, Level Box, ansluts även den över bluetooth med stöd för parkoppling via NFC. Det inbyggda batteriet i Level Box utlovas klara av 15 timmars kontinuerlig trådlös musikuppspelning. Även här finns stöd för aktiv brusreducering samt aktiv ekoreducering.

De tre hörlursmodellerna har lanserats i USA till priset 349,99 dollar, 179,99 dollar respektive 149,99 dollar för Level Over, On samt In. Den portabla högtalaren Level Box får i sin tur en prislapp på 169,99 dollar. Det är ännu oklart när serien kan tänkas lanseras i Sverige.


Relaterade artiklar

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Erik_ Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Erik_
Gäst
Erik_

Level over finns i varje fall i Sverige nu, då jag fått dem levererade från en svensk butik.

Ljudet är helt OK på låg volym, men blir lite obalanserat så fort man drar upp lite grann. Medföljande mjukvaran är helt ok och battery tiden är långt långt över de 15 specificerade. Har dock inte haft anledning att använda brusreduceringen, vilken förstås bör dra en del ström. Det lilla jag testat funkar den bra, mer som buller- än brusreduceringen.

Nästan så att det borde gå att ställa lurarna i talförstärkning till det priset, särskilt när ljudet inte riktigt håller måttet utan eq.