Altec Lansing är kända för sitt breda sortiment av ljudprodukter och tillverkaren har inte missat det mobila tåget där trådlöshet är av högsta prioritet. Altec Lansing inMotion Air är företagets senaste skapelse som med Bluetooth-teknik kan strömma musik från din dator eller musikspelare på avstånd mellan 10-100 meter.

InMotion Air skeppas med en medföljande Bluetooth-adapter som med klass 1 specificering klarar avstånd på 100 meter. För vanliga smartphones, surfplattor och andra bluetooth-utrustade enheter med klass 2 kretsar ligger överföringen på 10 meter. Altec Lansing menar att man optimerat ljudkvalitén i sin nya trådlösa högtalare genom en egen Apt-X avkodare och sin Waves Maxx algorithm som förfinar ljudet.

”Med nya inMotion Air erbjuder vi en trådlös universalhögtalare med hög ljudkvalitet. Användaren slipper kablar och dockning men får ett rikt och kristallklart ljud”, säger Tord Nybleus, Regional Sales Director Nordics, Altec Lansing. 

Altec Lansing levererar sin 500 gram tunga inMotion Air högtalare med en tillhörande fjärrkontroll som även stödjer iTunes och Windows Media Center. Enheten kan även kopplas in med kabel till enheter som inte stödjer Bluetooth. InMotion Air använder sig av ett laddningsbart litiumjonbatteri och har en speltid på 7 timmar. Riktpriset ligger på 1 995 kronor inklusive moms.

altec

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid