MSI tar ett blad ur AMD och Nvidias bok när man nu lanserar en specialmodell av sitt Intel Z170A Krait-moderkort för Intels Skylake-processorer. Moderkortet som fått namnet MSI Z170A Krait Gaming R6 Siege är en flört med det efterlängtade spelet Tom Clancy’s Rainbow Six Siege och MSI:s kort ska båda vara utvecklat för, samt skeppas med spelet.

MSI Z170A Krait Gaming R6 Siege är baserat på MSI:s tidigare Z170A Krait Edition-moderkort vilket betyder en grunddesign i svartvitt färgtema samt en drös gaminginriktad funktionalitet. Förutom stöd för Intels kraftfulla Skylake-processorer har MSI bakat in en rejäl ljudkrets i form av Audio Boost 3 med dubbla hörlursförstärkare, USB 3.1 Gen2 Type-C anslutning för snabba externa överföringshastigheter.

Moderkortet kommer även med stöd för olika snabba interna lagringsenheter med flera sata-anslutningar, sata-express samt en fullmatad MSI Turbo M.2 anslutning för NVMe-enheter som Samsung 950 Pro med upp till 32 gigabit per sekund i överföringshastighet.

MSI skeppar även sitt moderkort med mjukvara för att övervaka och optimera funktioner som nätverksanslutning, macroknappar samt annan funktionalitet.

Läs även:Svenska CPU-guiden – Sveriges största test av processorer

Från och med den 1 december 2015 ska MSI Z170A Krait Gaming R6 Siege finnas i butiker och kommer, förutom en ny temariktig kartong, även skeppas med standardutgåvan av spelet Rainbow Six Siege. Det betyder att MSI likt både AMD och Nvidia satsar på mervärde i form av efterlängtade speltitlar, en positiv trend som även Intel hakat på tidigare i höst.

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Gambit_2K Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Gambit_2K
Medlem
Gambit_2K

”en drös gaminginrikta funktionalitet”, nja förutom ljudchipet är det väl inte så mkt mera?