Small preview image

MSI har under ett event i Japan nu visat upp sin efterträdare till sin populära Wind Notebook. Första modellen som sålts här i Sverige har produktnamnet U100 och den nya modellen går under produktnamnet U120. Med andra ord är det inte allt för stora skillnader på de olika modellerna, men U120 kommer trots allt med en del nyheter både i design och specifikationer. Först och främst har datorn fått sig ett något kantigare utseende, långt ifrån en gammal volvo men trots allt inte riktigt lika bullig som originalmodellens design kunde kännas.



Man har även gett skärmen en svart och glansig ram som sträcker sig ner mot tangentbordet, som för övrigt är identiskt vilket bara är positivt. Designen på U120 känns överlag lite proffsigare vilket kanske inte är en slump då man i specifikationerna även lagt till integrerat stöd för HSDPA (trådlöst bredband) som gör datorn mer arbetarvänlig.



Wind U120 väntas dyka upp någon gång under december/januari och förutom de få ändringar som nämnts blir nog datorn ganska identisk med nuvarande Wind U100, vilket inte behöver vara något negativt.



Källa: Engadget

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid