Small preview image

MSI fortsätter att utveckla sin populära netbook-serie Wind och nu har det redan dykt upp information om tillverkarens planer för Consumer Electronics Show (CES) i Las Vegas under början av januari. Andy Thung från MSI USA har avslöjat för laptopmag att man ska lansera två nya Wind-modeller i slutet på januari i form av Wind U110 och U115 och mest intressant är kanske den sistnämnda modellen som ska levereras med både SSD och HDD för lagring. Genom att stänga av den mekaniska hårddisken helt ska datorn kunna nå en batteritid på hela 10 timmar enligt MSI.



Vad som också fångar vårt intresse är det faktum att MSI ska visa upp en Wind-modell med touch-monitor, vilket kanske var att vänta när ASUS talat högt och mycket om sina pekskärmsplaner.


Ett annat trevlig tillskott på den ultramobila marknaden är MSI U300 som förvisso inte ska ingå i Wind-familjen, men som med en 13.3″ display och en slimmad design ska få ett konkurrenskraftigt pris. Thung påstod till och med att konsumenter skulle kunna bli ”chockade” av denna smäckra modell.


Mer information om MSIs framtidsplaner och en mer omfattande intervju med Andy Thung finns att hitta på laptopmag.com.

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid