Small preview image

MSI har visat upp en av de galnaste hemmabiodatorer vi sett hittills och namnet säger det mest, MSI Projector PC. Denna dator är lika mycket PC som projektor och under skalet hittar vi en dator baserad på Intels Atom-processor och Nvidias Ion-styrkrets. Men förutom tillhörande PC-komponenter finner man även en 1080p videoprojektor i chassit.



Datorkonceptet som kan stå vertikalt likt en nettop kan även ställas på sidan för att få projektorlampan i rätt vinkel. MSI Projector PC ser ut som en hemmabioprojektor med en integrerad PC och givetvis är den även utrustad med HDMI och ljudutgångar för inkoppling till skärm och högtalare.



Datorn som bara är ett koncept har knappast den häftigaste projektorlösningen under skalet med ett kontrastförhållande på 1000:1 och en ljusstyrka på 100 lumens. Men den högupplösta bilden ska gå att trycka upp på en 60-tum stor duk eller vägg.


MSI hävdar att man kan få ut sin Projektor PC på marknaden under tredje kvartalet 2010 men även om det är ett häftigt koncept vet vi inte hur stor marknad det finns för en sådan här lösning där man givetvis får kompromissa på flera håll. 



Bildkälla: Slashgear

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments