Sponsrat – Denna artikel presenteras av MSI
MSI:s avdelning på CES 2019 bestod av rikligt med gaming, och i den skaran sticker Prestige PS341WU ut lite extra med sin skandinaviska, vita design.

Ultrabred 5K-upplösning

Prestige PS341WU använder det ultrabreda UWUHD-formatet, vilket ger hela 5 120 pixlar på bredden och 2 160 pixlar på höjden, fördelat över 34 tum. Uppdateringsfrekvensen är 60 hertz, och skärmen är i första hand riktad mot professionella användare som vill sprida ut sitt arbete över synfältet. På mässgolvet visas ett par exempel på ultrabred gaming, vilket ger en ganska häftig inlevelse exempelvis för racingspel.

Du ansluter enheter via Displayport 1.2 eller en av de båda HDMI 2.0-portarna och kan använda skärmens bredd för att visa bild från samtliga ingångar samtidigt. Antingen sida vid sida, eller med bild i bild.

En palett på 1,07 miljarder färger

IPS-panelen i Prestige PS341WU klarar av ett brett färgspektrum med upp till 1,07 miljarder nyanser. Den dynamiska kontrasten går upp till 1:100 000 000 och det finns fullt stöd för VESA DisplayHDR.

Skandinavisk design i vitt

MSI:s Prestige-serie följer ett minimalistiskt designtänk sett både till skärmramen och foten. Båda har en matt vit design, med en svart inre ram kring själva panelen. Ett VESA-fäste (100 x 100) finns tillgängligt på baksidan för dig som vill byta ut foten mot exempelvis ett väggfäste.

Skärmen får ett amerikanskt riktpris på 1 799 dollar när den lanseras under andra kvartalet. Några europeiska priser har ännu inte offentliggjorts.

Sponsrat – Denna artikel presenteras av MSI
Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid