Small preview image

Bärbara datorer i tunnt format är det senaste på marknaden och MSI hoppas kunna sno åt sig en del av kakan med sin nya X-Slim serie. Till skillnad mot Apple, Dell och Voodoo siktar inte MSI på välbärgade konsumenter utan riktar sina nedbantade datorer mot mellanklass segmentet. Häromdagen presenterade man de officiella specifikationerna för sina två första X-Slim modeller, X320 och X340. Vi har sedan tidigare vetat att MSI planerat en 15.6-tums modell vid namn X600 men nu säger nya uppgifter att tillverkaren har ytterligare två storlekar på gång.



MSI sägs förbereda en mellanmodell med 14-tums display samt en ny minsting med endast en 11.6-tums display. Den sistnämnda modellen kommer med största sannolikhet få en Intel Atom-processor intryckt i sitt slimmade chassi, men vi kan inte låta bli att hoppas på en av Intels nya strömsnåla CULV-processorer även i denna modell.


Det är ännu oklart när dessa nya X-Slim modeller kommer att dyka upp, men först och främst ska vi möta MSIs X320 och X340 modeller när de börjar skeppas under slutet av månaden.



Källa: TCMagazine

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid