Sponsrat – Denna artikel presenteras av MSI
I samband med lanseringen av Nvidias mobila Geforce RTX-grafikkort avtäcker MSI en ny bärbar flaggskeppsdator: GT75 Titan.

Parallellt med de relativt tunna speldatorerna i Stealth-serien utgör Titan-serien istället ett mer hämningslöst alternativ, med ett större chassi för att rymma bättre kylning och därmed nå bättre prestanda.

Snabb eller högupplöst 17-tumsskärm

GT75 Titan använder en 17,3 tum stor skärm, som kommer i två olika utföranden. En modell använder samma 1080p-panel med 144 hertz uppdateringsfrekvens som finns i GS75 Stealth, medan den andra använder 4K-upplösning och en lägre uppdateringsfrekvens på 60 hertz.

Core i9 och Geforce RTX

Toppmodellen GT75 Titan kommer säljas med upp till en Core i9-processor med sex kärnor och tolv trådar. För att driva skärmen i hög uppdateringsfrekvens eller upplösning används Nvidias senaste generation mobila grafikkretsar: Geforce RTX 2060, RTX 2070 eller RTX 2080 beroende på konfiguration. I lagringsväg finns en 2,5-tumsplats för SSD eller hårddisk samt fyra M.2-platser, samtliga med PCIe-stöd.

RGB-belysning och påkostade funktioner

Inbyggt finns ett tangentbord från Steelseries med individuell RGB-belysning på samtliga tangenter. Även pekplattan har bestyckats med två belysta ränder som kan konfigureras i MSI:s Aura-mjukvara.

Thunderbolt 3 kan användas för att docka datorn vid skrivbordet eller rent av ansluta extra, externa grafikkort. Det finns även fyra 3,5-millimeterskontakter och stöd för SPDIF-ljud.

Prissättning och lanseringstid är inte spikade ännu, men bör meddelas inom kort.

Sponsrat – Denna artikel presenteras av MSI
Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid