MSI har nu avtäckt två nya handkontrollers kallade Force GC20 och Force GC30, båda menade att kunna användas på flertalet olika plattformar.

MSI har nu visat upp två nya produkter i form av handkontroller, dessa ska kunna användas på en rad olika plattformar, bland annat Android, Windows samt ”populära spelkonsoler”.

Produkterna i sig är identiska, den enda skillnaden är att Force GC30 går att använda med eller utan sladd medans GC20 inte har någon trådlös funktion.

Kontrollerna är utrustade med gummerade sidor som ska se till att användare har ett stadigt grepp även under längre spelsessioner. Även dubbla vibrationsmotorer och en D-Pad som kan riktas åt åtta olika håll.

MSI säger även att kontrollernas D-pads kommer att kunna täckas med ”premium, magnetiska topplattor” för att bättre representera den typ av spel som användare spelar för stunden.

Vid skrivande stund finns det inga uppgifter om exakt lanseringsdatum eller riktpris för enheterna. MSI säger dock att lanseringen kommer att ske under det fjärde kvartalet 2017.
Den som är intresserad av att införskaffa någon av modellerna bör hålla koll på produktsidorna för Force GC20 och Force GC30 så fort dessa går live.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid