MSI Clutch GM70 – Första gamingmusen med 3000 Hz?

En gnagare med ultrasnabb polling rate

0

Dagens gamingmöss har en polling rate på 1 000 hertz. MSI tycker det är för långsamt och har i kommande musen Clutch GM70 trimmat den till det tredubbla.

Under årets upplaga av Computex så hittar vi en del intressanta nyheter inne hos MSI, bland annat den trådlösa gamingmusen Clutch GM70 som bjuder på ultrasnabb rapporteringsfrekvens om 3 000 hertz.

MSI Clutch GM70 har utöver en supersnabb polling rate även en av marknadens mest uppskattade sensorer, nämligen Pixart PWM3360. På utsidan så har vi givetvis fullt RGB-stöd som utbytbara sidopaneler för att kunna hitta den bästa formen för just dig.

Trådlöst blir du utan den blixtsnabba uppdateringsfrekvensen

MSI Clutch GM70 är en en gamingmus som fungerar både med eller utan USB-kabel men om vi kör trådlöst får vi nöja oss med gamla hederliga 1 000 hertz i polling rate.

Det är svårt att på mässgolvet göra någon jämförande bedömning om 3 000 hertz i polling rate har någon betydande effekt men MSI menar att det finns ett behov inom E-sportscenen. Det är också ett bevis på att det faktiskt går att trycka utvecklingen vidare inom utvecklingen av gamingmöss och vi hoppas på att få testa den i Svenska musguiden inom kort.

MSI Clutch GM70 förväntas dyka upp på den svenska marknaden inom en månad med ett riktpris på cirka 1 300 kronor.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

→ Följ NordicHardwares Computex-bevakning bakom kulisserna på Instagram.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid