MSI är en av HydraLogix närmaste partners och lär förmodligen lansera grafikkort med den integrerade Hydra 200-bryggkretsen för sammankoppling av olika grafikkort i samma system. Men nu släpper man så länge ett nytt Socket AM3-moderkort med Hydra-stöd.

MSI 870A Fuzion Power Edition baseras som väntat på AMD 870 styrkretsen som även omfattar sydryggan SB850 med stöd för SATA 6,0 Gbps. Moderkortet som stödjer alla AMD:s senaste Socket AM3-processorer, sexkärniga Phenom II X6-modeller inkluderat, är utrustat med en 12-fasers strömförsörjning och det sedvanliga utbudet av militärklassade komponenter. För att ytterligare främja överklockning har man försett kortet med stöd för OC Genie och knappar för start, omstart och rensa CMOS.

Annan trevlig funktionalitet är dubbla PCI Express x16 platser, fyra DDR3-1600 minnesplatser, USB 3.0 portar och 8-kanals ljudkrets.

Höjdpunkten är trots allt Hydra 200-bryggkretsen som låter användare koppla samman grafikkort från AMD och NVIDIA eller olika modeller från samma tillverkare. Prislappen väntas ligga på runt 1 400 kronor inklusive moms.

fuzionpower

 

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid