Med vintern i sikte börjar det bli dags att se över maskineriet i spelgrottorna och på NordicHardware gör vi vårt yttersta för att förbättra förutsättningarna ute i stugorna. På DreamHack Winter 2015 kommer NordicHardware tillsammans med Intel tävla ut några av marknadens kraftfullaste SSD-enheter och redan idag har du chans att ta del av prisbordet!

Mr./Ms. X är en tävling och jippo där vi vill ta tillfället i akt att inte bara tävla ut häftiga produkter till våra användare utan även låta er medlemmar träffa några av IT- och Esport-världens profiler. Tävlingen som kommer att löpa över tre dagar på DreamHack Winter 2015 kommer att omfatta flera välkända profiler – Mr./Ms. X.

Klockan 15.00, tors/fre/lörd, kommer det på NHW.se att utannonseras information om en IT-profil som är på plats under DreamHack 2015. Mr. eller Ms. X kommer att vara nyckeln till en chans att vinna en av inte mindre än 8 kraftfulla SSD-enheter. I prispotten finns det totalt SSD-enheter värda 70 000 kronor med följande uppställning:

  • 3 x Intel 750 1200GB
  • 3 x Intel 750 800GB
  • 2 x Intel 730 480GB

Vi kommer att presentera mer information om tävlingen under veckorna som kommer inför tävlingsstarten på DreamHack Winter 2015 torsdagen den 26:e november.

OBS! Missa inte chansen att redan idag vinna en Intel 730 400GB SSD-enhet genom att i kommentarerna skriva en motivering om vad DreamHack betyder för dig.

Lycka till, vi ses på DreamHack!

Annons

29
Leave a Reply

Please Login to comment
29 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
29 Comment authors
Stefan Åhsberg波波FigitoutCooloneFredrik Hillman Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
eucalyptus
Gäst
eucalyptus

– Dreamhack är inte bara en kväll, en helg beståendes utav tända skärmar med cs. Det är en afton, en högtid för entusiaster och hobbylirare, likväl tävling för proffsen att ta plats på scen. Med ett hjärta som dunkar i hundraåttio, ett leende större än aldrig förr och ett minne som varar för evigt. Ja, Dreamhack är något alldeles speciellt. Allt yngre generationer tar plats vid ett av tusentals bord, inte blir vi mindre för det, – vi bara växer och växer, alltfler som upplever något större än vad varken Gröna Lund eller Liseberg kan erbjuda. Att sitta sida vid… Läs hela »

Pär OU Björklund
Gäst
Pär OU Björklund

Dreamhack tar fram nya stjärnor på IT-himlen. Detta innebär att vi vanliga användare får mer spännande tävlingar, moddare, utvecklare mm. Okända men duktiga personer kommer fram i ljuset och lyser starkare. Så mer sådana här event och Sverige får ut fler på den globala marknaden!

Floopy Theodore
Gäst
Floopy Theodore

Dreamhack är inte bara ett lan eller ett evenemang utan en symbol för en gemenskap som sträcker sig över hela världen. Där folk från alla världens hörn träffas och delar samma stor intresse med varandra. Just den känslan som man får när man sitter där i bilen, eller står vid entrén och snart är inne på världens bästa plats på jorden, är obeskrivlig. Det som händer på Dreamhack är en blandning av allt från glädje till sorg. Allt ifrån när ens esportlag förlorar en match tills när man sitter och skrattar för att natthumorn är så himla kul. Det sämsta… Läs hela »

Medlem
Andreas Rehn

Man har många härliga minnen av LAN partyn genom åren. Började man drog med sig sin 486 dator och tunga CRT skärmar till kompisarna. Sedan blev det att vi bokade lokaler på helgerena och bjöd in fler och fler. Vi blev större och större för varje år. Så DreamHack betyder mycket för mig, då det tar fram så många roliga minnen då man själv annordnade egna ”DreamHacks”.

Oscar Hoffman
Medlem
Oscar Hoffman

Dreamhack, var på mitt första Dreamhack vinter 2014, hade drömt om att få åka dit sedan jag spelade minecraft alpha liksom, sätt på videor från komplett bla. När jag kom dit blev jag kär direkt ett sånt fantastiskt community där alla är på plats för samma sak för samma intresse. Jag har skrivit upp datum och countdowns för dom närmaste tre årens dreamhacks, Dreamhack WInter 2018 är ifrån 11/16-15 om 1109 dagar! Har haft countdowns sedan i somras och har vägrat ta av mig mitt Dreamhack summer och Winter band som jag redan har på, ser fram emot att sätta… Läs hela »

Question_Tech
Gäst
Question_Tech

Dreamhack är för mig en perfekt beskrivning på det slag mitt nörd hjärta slår när jag tänker på hur roligt jag hade där i min ungdom 😆

Apako
Gäst
Apako

Varit på dreamhack sedan jag va 14 år gammal, nu är man 25 år och man känner sig fortfarande som ett litet barn varje gång man besöker dreamhack. Dreamhack ligger nära mitt hjärta, inte bara det jag bor 2km från dreamhack också.

Emil Karlsson
Medlem
Emil Karlsson

Tennisboll

David Syrén
Gäst
David Syrén

För mig är Dreamhack ren glädje och underbar gemenskap!

Richard Forsell
Medlem
Richard Forsell

Dreamhack är idag förebilden för många mindre arrangörer runt om i hela Sverige om inte för hela världen. Där alla knyter gemenskapens band och delar sina erfarenheter på bästa sätt. Eventet visar att det faktiskt är något magiskt med att ha så många datorer ihopkopplade på samma plats. För mig betyder Dreamhack allt vad gäller mitt intresse för spel och produkter där jag allt som oftast får se många nyheter och varje gång förundras över tekniken bakom. Dreamhack har även i flera år fungerat som en knytpunkt för mig och vänner över nätet(dhw12). Att ha detta event har alltså betytt… Läs hela »

Jessica Sanfridsson
Gäst
Jessica Sanfridsson

Det är första gången jag och min dotter besöker Dreamhack. Vi är båda två riktiga gamers och att få uppleva världens största LAN tillsammans med min dotter kommer bli en otrolig upplevelse för livet. Min dotter har det lite svårt med kompisar i skolan, där de flesta tjejer i hennes klass gillar hästar och inte spel. Så hon hamnar lätt lite utanför. Detta är något jag tror flera gamers tyvärr kan relatera till. Att få spendera en hel helg tillsammans med likasinnade, få prata, andas och leva med spel, utan att det är konstigt. Det är vad Dreamhack betyder för… Läs hela »

Hanna Clamzie Kempe
Gäst

För mig är Dreamhack inte bara det största lanet utan en chans att vara en del av communityt. Det är en av dom största upplevelserna som finns inom e-sports. Chansen att se allas datorer, setup, glädjen i allas ögon. Det är inte bara något man gör utan en del av sig själv. Alla delar samma intresse, göra det man älskar. Man träffar nya vänner, träffar internetvänner man redan pratat med sen tidigare och träffar alla möjliga människor. Det är otroligt hur stort e-sports har blivit och vetandet hur större det kommer bli. Detta blir mitt första dreamhack och jag längtar… Läs hela »

Paul Adams
Medlem
Paul Adams

[b]D[/b]en
[b]R[/b]iktiga
[b]E[/b]venemangen
[b]A[/b]v
[b]M[/b]askinälskare
[b]H[/b]ar
[b]A[/b]ngett
[b]C[/b]itbara
[b]K[/b]odningsmöjligheter
därför 🙂

Mikael Johansson
Medlem
Mikael Johansson

Ja dit har man ju aldrig varit på grund av att man har varit upptagen på ett annat håll och utav ekonomiska själ 😥 . Så det närmaste man kommer dit är att titta på stream från dh.

Annars verkar det ju som ett bra ställe att träffa nytt folk med samma intresse, knyta nya band, spela turneringar och vinna priser. Och dom som jag känner som har farit dit vill fara dit direkt till nästa event. 🙂 🙂

Mikael Grahn
Medlem
Mikael Grahn

Gick på demopartyn på den tiden så man inte spelade spel på dessa tillställningar och LAN var coax-nät 😀 Har alltid velat prova på Dreamhack och uppleva lite av den goda tiden igen. Svårt att pussla ihop det med livet, så lär väl aldrig bli av.
Får mig betyder Dreamhack frihet, ingen sömn och demotävlingar 😉

Marcus Ekström
Medlem

Dreamhack är som en släktträff där alla vi bröder och systrar möts tillsammans för att göra det vi gör bäst, nämligen spelar, tävlar och har roligt.

Tony
Medlem
Tony

Dreamhack är det perfekta stället att träffa människor med samma intresse och lära känna nya vänner.
Dreamhack = gemenskap = ovärderligt

adaq
Gäst
adaq

Dreamhack är som julafton för mig som gamer. Att så många med samma intresse samlas på ett och samma ställe och utövar det man brinner är något fint. Jag minns första gången jag var på dreamhack. Det var som en dröm att se alla montrar med spel, tangentbord, möss grafikkort och allt annat godis som fanns där. Och att sedan få sitta där med sina polare och lira var ju lika kul det. Och att titta på alla turneringar är ju också superkul. Den euforiska känslan man får när man går runt på elmia gör att man glömmer bort doften… Läs hela »

Filip W
Gäst
Filip W

Dreamhack för mig är ett event där man kan göra det man tycker är roligt och få dela intresset med andra. Det är också ett sätt att vara med kompisar men också att träffa nya.

Mean Machine
Gäst
Mean Machine

Ah, Dreamhack, detta tempel av gemenskap, ohälsosam mat och sömnlöshet. Kanske en smula Stockholmssyndrom också. Det är ett par år sedan man var där senast, inte helt utan att man börjar länga tillbaka nu när det nalkas en ny upplaga.

Robbann
Gäst
Robbann

DH har tagit in e-sporten från dataskärmen till nyhetstidningarna, tv-tablån och satt den på kartan för hela världen. Jag lever för e-sport och Dreamhack! Varje år har jag besökt både i Stockholm och Jönköping med glädje och lämnar med ett leende på läpparna.

Jesper
Medlem
Jesper

Jag skulle vilja summera mitt liv i 3 ord.

SVETT
BILLYS
DATORER

Det räcker så, allt man behöver. Och detta finner jag på Dreamhack.
Dreamhack = Life

Liinus
Gäst
Liinus

Jag vill verkligen vinna denna tävligen för jag har bara 20gb SSD kvar och det skulle verkligen vara roligt att vinna denna och jag har inte råd för att köpa SSD. Så det skulle vara väldigt roligt och bra för mig att vinna denna tävlingen!

Christian Ståhl
Gäst
Christian Ståhl

Dreamhack för mig betyder att jag får träffa hela min gamer familj som brinner för samma stora intresse som jag själv. Att få vara sig själv, se den senaste tekniken växa och se scenen som bara blir större och större växa både i storlek och framförallt den allt med jämnare genusfördelningen.

Sen för att inte glömma den stora passionen. E-Sport. Finns inte mycket mer att säga om denna adrenalinkick utan dess like.

Fredrik Hillman
Gäst
Fredrik Hillman

Dreamhack för mig är en otroligt grym upplevelse, dem gånger man har varit där har varit bland dem roligaste stunderna i mitt liv.

Coolone
Gäst

En intel ssd ville være helt vild til mit Case Mod

KLONDIKE Pure Gold Case Mod 2015
http://www.techpowerup.com/forums/threads/klondike-pure-gold-case-mod-2015.212482/

Figitout
Gäst
Figitout

Dreamhack er for meg en fantastisk mulighet til å slappe av med gode venner, møte nye mennesker, se ny teknologi, slappe av med kvalitets gaming og generelt bare ha en helt fantastisk ferie uke med alt som man kan ønske seg 🙂

波波
Gäst
波波

Velar mellan att köpa en ny ssd eller sticka till DH.

Skämt åsido. DH för mig är sova en timme, vaken en timme, bli DH bakis och säga aldrig mer. För att sedan 6 månader senare gå igenom the gates of dreamhack.

Stefan Åhsberg
Gäst
Stefan Åhsberg

En utopi i dator spel som man aldrig får nog av!