Jag råkade springa på en intressant MP3-spelare som det rapporterades om på i4u.com. Det som var mest iögonfallande (avsiktlig ordvits) var displayen på spelaren.
Den är nämligen av transparent modell, med andra ord genomskinlig. Låtnamn, batteriladdning och andra uppgifter svävar till synes fritt i displayen och ger minst sagt ett intressant intryck.


Själva spelaren är tillverkad av Oregon Scientific och har ett ”kreditkortsformat”. Med andra ord är spelaren väldigt smal men relativt bred och hög. Dimensionerna är 90x53x6mm och passar alltså utmärkt i skjortfickan eller liknande.


Oregon Scientific MP120 har fått sitt namn efter hur många låtar den enligt tillverkaren ska kunna lagra, närmare bestämt 120st på sitt integrerade flashminne på 256MB. Utöver stöd för MP3, WMA, WAV finns det även stöd för FM-radio och röstinspelning.


Det är ingen tvekan att MP3-spelartillverkare vänder på varenda sten för att hitta en unika och säljande features, frågan är om Oregon Scientific vänt på rätt sten eller bara lyckats skapa en ovanlig produkt.


Mer information om spelaren finns på den passande butiken Iwantoneofthose.com där den även går att köpa för £129 (~1700 SEK).

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid