Vi är vana vid att mobiltelefonsmarknaden hämtar inspiration från mer eller mindre alla andra elektronikmarknader. Kameramoduler och MP3-spelare är bara två komponenter som de flesta mobiltelefoner i dagsläget utnyttjar.


Det är inte lika ofta en MP3-spelare hämtar inspiration från mobiltelefonsmarknaden, något vi tror man gjort hos MP3-spelartillverkaren Unision.
Man har nämligen lanserat, den i vår vetskap, första MP3-spelaren av ”slider”-modell.
För er som sett t.ex. Samsungs senaste mobiltelefoner där knappsatsen glider fram undertill vet vad vi syftar på.



I ärlighetens namn ser Soriya MF100 inte så smidig ut som vi hoppats, och varför man använder sig av en ”slider”-design är lite oklart. Men vi är inte dem som straffar någon för irrationellt tänkande utan tycker bara det är kul med tillverkare som vågar sticka ut näsan i marknaden. 


Soriya MF100 verkar för övrigt vara en gedigen MP3-spelare med upp till 1GB lagringskapacitet och OLED-display. Förutom musikfiler kan även MF100 spela upp FM-radio och spela in både från digital och analog ljudkälla.
Annars är det helt klart dess design som är samtalsämnet och huruvida MF100 dyker upp i Sverige är oklart men för den som är intresserad kan man hitta mer information om på Unison.

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid