Vi är vana vid att mobiltelefonsmarknaden hämtar inspiration från mer eller mindre alla andra elektronikmarknader. Kameramoduler och MP3-spelare är bara två komponenter som de flesta mobiltelefoner i dagsläget utnyttjar.


Det är inte lika ofta en MP3-spelare hämtar inspiration från mobiltelefonsmarknaden, något vi tror man gjort hos MP3-spelartillverkaren Unision.
Man har nämligen lanserat, den i vår vetskap, första MP3-spelaren av ”slider”-modell.
För er som sett t.ex. Samsungs senaste mobiltelefoner där knappsatsen glider fram undertill vet vad vi syftar på.I ärlighetens namn ser Soriya MF100 inte så smidig ut som vi hoppats, och varför man använder sig av en ”slider”-design är lite oklart. Men vi är inte dem som straffar någon för irrationellt tänkande utan tycker bara det är kul med tillverkare som vågar sticka ut näsan i marknaden. 


Soriya MF100 verkar för övrigt vara en gedigen MP3-spelare med upp till 1GB lagringskapacitet och OLED-display. Förutom musikfiler kan även MF100 spela upp FM-radio och spela in både från digital och analog ljudkälla.
Annars är det helt klart dess design som är samtalsämnet och huruvida MF100 dyker upp i Sverige är oklart men för den som är intresserad kan man hitta mer information om på Unison.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid