Olympus ser ut att bli en av toppmodellerna i Motorolas nya smartphone-familj för 2011. Mobiltelefonen som nu dykt upp i en snabb fotosession sägs komma med minst en 4-tums kapacitiv pekskärm som med dubbla LED-blixtar och 1080p inspelning har en riktig friskus till processor under skalet, nämligen NVIDIA Tegra 2.

Grafikkortstillverkaren har på senare tid fått ett ganska brett stöd för sin ARM-baserade System-on-a-chip lösning och Tegra 2 bjuder bland annat på dubbla ARM Cortex A9-kärnor, en dedikerad grafikkrets samt en multimediaprocessor som alltså mäktar med högupplöst video. På grund av detta är det föga överraskande att Motoroloa – precis som LG – utrustar sin Olympus telefon med en HDMI-utgång. Men vi hittar även en microUSB-port samt en kamera i fronten för videosamtal. Bildskärmen sägs vara större än 3,7-tum (troligtvis 4″ eller 4,3″) med en upplösning på 854 x 480 pixlar.

När Olympus dyker upp på marknaden vet vi inte ännu. Men när den gör det blir det förmodligen med Android 2.3 samt Motorolas eget Blur-gränssnitt som mycket riktigt visar sig på bilderna.

motolseven

motolfour

motolthree

Källa: Gizmodo

3
Leave a Reply

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
fackamatoAnton Karmehedvoleyro Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Voleyro
Medlem
Voleyro

Trevligt, hittad på en bar? :-*

fackamato
Medlem

Inte dåligt! Min nya telefon? Jag gissar att batteritiden blir usel på den här dock.