MSI har nu precis som Gigabyte släppt ut lite information om sina kommande Sandy Bridge-moderkort. Man är inte lika frikostiga som Gigabyte med information om hela sin kommande LGA1155-familj men tre olika modeller har nu dykt upp på bilder. Gemensamt har de ett blåsvart färgtema och bred funktionalitet.

MSI P67A-GD65, P67A-GD55 och H67MA-ED55 heter de tre korten där de två förstnämnda använder sig av det vanliga ATX-formatet medan sistnämnda kort nöjer sig med ett utrymmessparande micro-ATX-format.

msigd65

Kretskorten är svarta och pryds med komponenter i blått eller svart, vilket ger en ganska sober och iögonfallande design. De tre korten kommer alla med stöd för SATA 6,0 Gbps samt USB 3.0, andra gemensamma funktioner är dubbla PCIe x16 platser, passiv kylning för styrkrets och strömförsörjningen. MSI har även fått med en OC Genie II-knapp för snabb och effektiv överklockning.

msigd55

De två ATX-moderkorten har även mätpunkter för spänningar, medan mATX-modellen istället får stoltsera med en mängd videoutgångar i form av DisplayPort, HDMI, DVI och D-Sub. Priser är ännu inte avslöjade, men korten väntas ut på marknaden under första veckan av januari när Intel lanserar sin nya processorplattform.

msimatx

Källa: Guru3D

4
Leave a Reply

Please Login to comment
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Mean MachineflopperFlaxe Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
flopper
Medlem

Gigabyte for A+ i design från mig.

MSI, hum b-

Markus
Medlem
Markus

De ser faktiskt riktigt fina ut enligt mig… MSI kortet är mer ”cleant” än Gigabytes, men gigabytes är nog lite snyggare ändå, bl.a. för PCIe platserna på Gigabyte korten har en annan tillfredsställande design 😀

En sak som man ser stor skillnad på mellan MSI och Gigabyte korten är ju att Gigabytes har många fler.. hm, transistorer? 🙂 Ser ut som det iaf!

flopper
Medlem

[imgcomment image[/img]

sexigare 😆

Mean Machine
Gäst
Mean Machine

UD7 är Gigabytes top-of-the-line-produkt, GD65 brukar vara mellanklass hos MSI. Kommer nog något Big Bang på P67 från dem också.