För ett par veckor sedan recenserade vi den intressanta MP3-spelaren Monolith MX-7010 som stod ut från mängden på ett flertal sätt. Med en sober aluminiumfinish och egenskapen att kunna bli överkörd av en bil utan att ta skada lockade MX-7010 många av våra läsares intresse.


Den koreanska MP3-spelartillverkaren Star Laboratories som ligger bakom Monolith MX-7010 har nu en ny Monolith-spelare på ingång som går under namnet MX-7050. Man har samtidigt passat på att döpa om Monolith MX-7010 till Monolith II.
Det har än så länge inte dykt upp några specifikationer på den nya spelaren då Star Laboratories produktsida ännu inte innehåller någon vettig information om den nya spelaren.


Via i4u.com hittade vi dock ett koreanskt forum där det publicerats en pressbild av Monolith MX-7050.Det är inte speciellt svårt att se att samma tillverkare ligger bakom Monolith MX-7010 (Monolith II) och MX-7050. Trots att det faktiskt är två vitt skilda spelare designmässigt.
MX-7050 har faktiskt vissa likheter med en mobiltelefon med sin nerdragbara lucka och displayens placering.


Vi är inte säkra på att Monolith MX-7050 klarar av en svettig närkamp med en personbil, som fin föregångare, men nog ska det allt kunna bli en trevlig MP3-spelare.
Vi kommer med stor säkerhet rapportera ytterligare om denna spelare när den når vårt avlånga land, vilket vi onekligen hoppas.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid