I en värld där nyversioner av klassiska speltitlar som ligger gamers nära till hjärtat är vardagsmat kommer Activision och avtäcker en uppiffad upplaga av kampanjen till Call of Duty: Modern Warfare 2.

Efter att ha lanserat nyversionen av det första spelet ur Call of Duty: Modern Warfare-serien var det många som hoppades att Activision skulle ge spelseriens andra installation samma behandling.

Detta bekräftades någorlunda tidigt förra året då Pan European Game Information (PEGI) listade en nyversion av kampanjen till Modern Warfare 2 på sin hemsida under en kort tid. Dock listade PEGI den 28 februari 2019 som kampanjens lanseringsdatum. Ett datum som redan hade kommit och gått när registreringen tog plats. Således var den senaste nyversionens existens någorlunda bekräftad men dess lanseringsdatum förblev ett mysterium fram till nu.

I ett blogginlägg har nu Activision bekräftat att nyversionen av Call of Duty: Modern Warfare 2 är här. Det rör sig som tidigare nämnt endast om spelets kampanj och inte dess flerspelarläge eller Spec Ops-läget

Spelet kommer även att ha en kort tids exklusivitet för Playstation 4. Från och med nu kan Playstation 4-användare köpa spelet för omkring 250 kronor. Däremot kommer det att dröja till den sista april innan spelare på Xbox eller PC kan avnjuta kampanjen från 2009 i en uppsnyggad skrud.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid