Pan European Game Information, förmodligen bättre känt som PEGI ser ut att ha röjt en kommande nyversion av Call of Duty: Modern Warfare 2 genom att under en kort tid lista speltiteln på sin hemsida.

Call of Duty: Modern Warfare 2 Remaster har cirkulerat i rykten för något år sedan. Dock har det inte funnits någon konkret information som pekat mot att en nyversion av vad många anser är det bästa Call of Duty-spelet skulle vara på väg.

Nu kan dock Pan European Game Information (PEGI) som listar åldersrekommendationer för speltitlar ha gjort ett snedsteg. Under en kort period listade organisationen en nyversion av kampanjen i Modern Warfare 2 på sin hemsida. Det tog inte lång tid innan PEGI insåg sitt misstag och plockade bort sidan för spelet, men inte förrän skärmdumpar hade tagits och hittat sin väg ut på internet.

Detaljerna kring denna möjliga nyversion är få. Speltiteln har inte bekräftats officiellt av varken utvecklare eller publicist. Däremot listade PEGI spelet som tillgängligt för Playstation 4 och lanseringsdatumet som den 28 februari 2019. Trots att den 28 februari kommit och gått kan detta vara en indikator på att speltiteln är på väg, om än med ett i dagsläget okänt lanseringsdatum.

Huruvida titeln kan komma att bli exklusiv för Playstation 4 helt och hållet eller om Sonys spelkonsol endast får förtur återstår att se.

Modern Warfare 2 lanserades år 2009, något som lägger upp för en slags jubileumsversion av titeln detta år. Som tidigare nämnt är det dessvärre ingenting som i dagsläget har bekräftats vara på väg. Även om PEGI-klassningen kan ses som en indikator.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid