Det är lite trögt med nyheter idag så jag samlar ihop några trevliga recensioner för ert nöje.

Bench-House har recenserat ett moderkort från Asus, A7V266-E. Det är baserat på Via’s högpresterande DDR chipset KT266A. Det kommer utrustat med on-board raid från Promise och verkar vara en god överklockare.
Läs recensionen här

Radeonic har recenserat Akasas kylfläns Silver Mountain. En aning ovanlig kylare då den är helplätterad med silver. Den kommer med en allt annat än tyst 60mm Delta fläkt.
Du finner recensionen här

M:6 har fått tag på en Thermalright CB-6L kyfläns för recension. Den är gjord av aluminium med ett kopparinlägg i basen. Den ska vara ett val till den dyrare storebrodern SK-6.
Du hittar recensionen

Dan’s Data har recenserat 2st minst sagt ovanliga produkter. Produkterna hör ihop, den ena är en mus som heter Nostromo n30 Game Mouse. Som namnet antyder så är den anpassat för gamers. Den har 3 Knappar plus ett scroll hjul och har även en vibrator lik Logitechs iFeel. Den andra produkten heter Nostromo n50 SpeedPad och ska ersätta tangentbordet i tex. FPS-spel. Den har ungefär samma funktion som en liknande produkt som heter ”The Claw”. Både n30 och n50 är tillverkade av Belkin.
Recensionen finns här

Diskutera nyheterna i forumet

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid