Vi gillar kreativa moddningsprojekt, och det här är det kanske mest intressanta bidraget på länge: en dator byggd som ett .50-kalibrigt Barret-krypskyttegevär.

Den thailändska moddningsduon Suchao Modding & Design har visat upp ett nytt projekt, den här gången med ett fungerande, vattenkylt system utformat som ett gigantiskt krypskyttegevär. Projektet, som är bland det mest kreativa vi sett hittills i moddningsväg, har ett svartrött färgschema och är framtaget i samarbete med AMD.

  • CPU: AMD A10-7800
  • GPU: AMD Radeon RX 480 8GB
  • RAM: KLEVV Genuine 4GB x 4
  • SSD: KLEVV Urbane 240GB x 2
  • PSU: Thermaltake Toughpower 600W SFX

Invändigt hittar vi ett AMD Radeon RX 480, 8 gigabyte (GB) RAM och två SSD-diskar. Hjärtat är APU-modellen AMD A10-7800, och bakom både minne och lagring står Klevv, som är ett systerbolag till SK Hynix.

Systemet är vattenkylt, med en reservoar som agerar ”kikarsikte”, och en tvåfläktsradiator som ställ. Det finns även en fungerande avtryckare som agerar startknapp.

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

2
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
1 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Carl HolmbergSimon Alling Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Alling
Medlem
Alling

>Hela systemet är vattenkylt, med en reservoar som agerar “kikarsikte”, och en tvåfläktsradiator som “magasin”.

Nog är det moderkortet och inte radiatorn som föreställer magasinet?

Skulle heller inte kalla ”hela systemet” vattenkylt när inte ens GPU:n är det.

Carl Holmberg
Medlem

Att inte GPUn är vattenkyld är såklart en miss i uttrycket, och det är nu korrigerat. Vad gäller magasinet verkar det som du har rätt – nu när jag kikar närmare är radiatordelen mer i stil med ett ställ. Hoppas det är en förståelig missuppfattning för någon som har byggt betydligt fler datorer än gevär 😉