Nu är det snart dags igen för Microsoft att läska alla TV-spelsfantaster med en ny limiterad modell av deras spelkonsoll Xbox. Flera av er känner säkert igen Xbox Limited Edition sedan tidigare och då handlade det om en gröntransparent modell som gav ett lite tuffare intryck än den svarta originalmodellen.
Microsofts senaste skapelse, som kommer säljas i begränsad utgåva i Europa för att fira tvåårs jubileumet av konsolen, går alltså under namnet Xbox Crystale. Namnet avslöjar designen på den nya modellen som är en kristalltransparent modell med vita detaljer. Även de medföljande kontrollerna är i denna mycket effektfulla design.
Enligt personligt tycke ger detta ett mycket sobert intryck och känns helt klart som den mest lyckade modellen hittills av konsolen, rent estetiskt vill säga.
Hårdvarumässigt är det inga skillnader vad man kunnat utröna hittills vilket dock inte är någon större överraskning.


Digit-life har man fått tag i lite bilder på skönheten och habegäret kommer nog bli rätt överväldigande för vissa…
Den limiterade konsolen väntas komma ut till våren och ett datum som nämnts är den 2 Mars som är tvåårs dagen för Xbox Europa lansering. Priset kommer hamna runt 1800 kr och frågan är nu bara hur många enheter som kommer tillverkas…


Källa: Digit-life.com


  • Kommentera i forumet
    Annons
  • Leave a Reply

    Please Login to comment
      Subscribe  
    Notifiera vid