Jag råkade springa på en recension av Microsoft Wireless Desktop Comfort Edition som i alla fall för mig var en okänd skapelse. Detta trådlösa desktopsystem har en hel del nyheter på tangentbordssidan som ser klart intressanta ut.
Först och främst har Microsoft använt sig av en ny ergonomisk design som till skillnad mot tidigare inte delar upp tangentbordets knappar i två halvor. Utan här sitter knapparna enbart i en liten vinkel mot varandra, 6 grader, för att få optimal placering av handlederna.
Comfort Curve Design kallar Microsoft detta och för att ytterligare förbättra ergonomin är handledsstödet tillverkat i ett mjukare material jämfört med de plastbaserade handledsstöden på tidigare modeller.Utöver de ergonomiska förändringarna har tangentbordet blivit utrustad med en i min mening mycket intressant feature, nämligen Zoom Slider.
Zoom Slider är ett reglage som helt enkelt agerar zoom-verktyg i Windows eller andra applikationer och kan vara ett oumbärligt verktyg för dem som t.ex. arbetar mycket med fotoredigering eller liknande.


Hardware Pacers har man skrivit en recension på Microsoft Wireless Desktop Comfort Edition, en väldigt kort sådan dock, för den som vill veta mer om systemet.
Microsoft Wireless Desktop Comfort Edition är kanske inte det optimala valet för en gamer men för den som jobbar mycket vid datorn och speciellt med program som använder zoom-funktioner kan det vara ett mycket intressant val.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid