Vi rapporterade tidigare i veckan om att Windows Phone 7.8 skulle komma i onsdags, men vi kan nu se att så inte blev fallet. Det har spekulerats kring att uppdateringen slopats men nu bekräftar Microsoft att den faktiskt är på gång – för den som har tålamod.

Vid lanseringen av Windows Phone 8 nämndes ingenting om den uppdatering användare av Windows Phone 7.5-enheter har att se fram emot. Den absoluta tystnaden från Microsoft fick spekulationerna att gå, om att uppdateringen Windows Phone 7.8 slopats helt. Men sedan dök rykten om uppdatering upp på nätet igen och nu handlade det om om när lanseringen skulle äga rum.

Det blev dock ingen lansering under gårdagen som vi tidigare rapporterade om. Vad vi kan bekräfta är att Windows Phone 7.8 faktiskt är på gång då Microsofts Terry Myerson skriver om det på företagets officiella blogg. Uppdateringen kommer ut i ”början av 2013” till ”så många enheter som möjligt”. Vilka enheter som kvalificeras till uppdateringen ser ut att bero på en kombination av hårdvara, samt hos vilket telekombolag man har köpt telefonen hos.

Vilka funktioner tidiga Windows Phone-användare har att se fram emot i och med uppdateringen är dock inte helt klart. Det mesta ska vara kosmetiska skillnader på hemskärmen med nya färger och att automatiskt visa upp dagens bild från Bing Picture nämns också. Vi misstänker dock att det kommer finnas fler ändringar under skalet, men vilka dessa är får vi helt enkelt vänta och se.


Relaterade artiklar:

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid