Microsoft fortsätter satsa på att renovera operativsystemet Windows 10 med nytt utseende och nya funktioner fortsätter. Den senaste är en laddning nya ikoner som kommer till operativsystemets tillhörande program och verktyg.

Microsoft fortsättning kasta ut det gamla och dra in det nya när det kommer till sitt operativsystem Windows 10. Operativsystemet har under de senaste åren fått en rad uppdateringar som snyggat till eller helt omdesignat vissa estetiska aspekter av användargränssnittet.

Den senaste uppdateringen som just nu finns tillgänglig för medlemmar av Microsofts Windows Insider-program kommer med ytterligare nytt utseende. Mer specifikt rör det sig om en hop ikoner som designats för kommande Windows 10X som hittar sin väg till andra plattformar.

Ovanstående bild visar de nya ikonerna för applikationer som Skype, kalkylatorn och kalendern. Även de program som ingår i Microsofts Office-paket som till exempel Word och Excel får sina ikoner uppdaterade.

De nya ikonerna är som tidigare nämnt tillgängliga i den senaste Insider-versionen av Windows 10. Mer specifikt är det Preview Build 19 569 dessa introduceras i. Hur lång tid det kommer ta för övriga Windows 10-användare att få denna uppdatering är något som i skrivande stund återstår att se.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid