Microsoft har under den senaste veckan passat på att publicera två bilder på sin Twitter som ska föreställa en kommande tillbehörsprodukt. Den andra bildsnutten av enheten publicerades under gårdagen och har dragit igång ytterligare diskussioner kring dess identitet.

Enheten som är svart och till synes något avlång hör till Microsofts komponentavdelning och även om det spekulerats i allt från en surfplatta till en Windows Phone 7 smartphone verkar det troligast att det handlar om någon form av PC-kontroller. Den enda skriftliga ledtråd Microsoft gett hittills är följande;

”don’t be so touchy… flat is where it’s at,”

En gåta som skapar mer nya frågor än vad den ger svar på. Några av de idéer som cirkulerat på Internet är ett svar på Apples kontrollenhet Magic Trackpad eller för den delen en ny Zune-mediaspelare.

Microsoft vill åtminstone ge sken av att produkten i fråga är något utöver det vanliga, frågan är bara vad? En tredje bild är också utlovad inom en snar framtid.

Vi tog oss friheten och klistrade ihop de två bilderna för att få en något klarare bild av produkten. Låt tips, idéer och konspirationsteorier flöda fritt i kommentarerna.

ms3

Annons

6
Leave a Reply

Please Login to comment
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Anton KarmehedSwedish BerserkKamikazepilotBogusBirks Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Birks
Medlem
Birks

Gissar på Microsofts svar på Apple Ipad

Jonas Fallenius
Medlem
Jonas Fallenius

Jag tycker det ser mer ut som en telefon när den är sådär avlång…

Kamikazepilot
Medlem
Kamikazepilot

Hoppas att det är motsvarighet till Magic Trackpad, har man använt Apples en gång undrar man varför i hela världen har inte vi på PC sidan nåt liknande.

Svensken
Medlem
Svensken

En portabel Xbox? Direkt konkurrent till DS och PSP? Microsoft gick väl med i ett avtal med ARM som gav dem tillgång till att designa en egen ARM processor? Vem vet MS kanske skapar en Xbox portabel med egen ARM prolle kombinerat med deras operativ Windows.