MSI MOA 2010 är en av flera överklockningstävlingar sponsrade av datortillverkare och i skrivande stund pågår Europafinalen i Paris. Sverige har två lag på plats och bäst går det i skrivande stund för vår överklockningsexpert Jonas ”Mean Machine” Klar.

Jonas och hans teamkollega Ann-Sofie ”Mink” Lönnqvist har efter de första delmomenten skapat sig en ypperlig position för den avslutande tävlingsdagen som just nu pågår.

Under lördagen tävlade de 13 olika lagen i SuperPi 32M samt 3DMark05 och här lyckades Mean Machine och Mink först ta hem en andraplats i SuperPi 32M vilket senare toppades med en förstaplats i 3DMark05.

MOA2010_19

Under dagen kommer tävlingslagen att kämpa med 3DMark Vantage Performance där man har 5 timmar på sig att prestera en så hög poäng som möjligt. Där det andra svenska laget med SMPC-profilerna Jon ”Elmor” Sandström samt Henry ”ME4ME” de Kruijf tagit kommandot med en fin poäng på 35 295.

En livesändning från tävlingen går att följa från OC-TV och här nedan finns en resultattavla som uppdateras löpande under tävlingens gång.

Vi hejar givetvis lite extra på Jonas och Ann-Sofie men även Jon och Henry som förhoppningsvis kan placera den svenska flaggan i topp.

 

Uppdatering: Europafinalen av MSI MOA 2010 är nu avslutad och Sverige avslutade sannerligen i bravur. Elmor och ME4ME höll sin tätposition från början av dagen och tog hem förstaplatsen, ynka 0,7 procent före Mean Machine och Mink som fullbordade den svenska dubbeln. De 5 bästa lagen kommer att tävla vidare i huvudfinalen senare i höst som avgörs i Taipei, Tawian.

– Se hela resultatlistan

Watch live streaming video from overclocking at livestream.com

Källa: MSI, OC-TV

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments