Small preview image

Matrox har utvecklat multimonitorkonfigurationer sedan urminnes tider, det är i alla fall den känslan man får när man tänker tillbaka på grafikkortstillverkarens historia. Det man erbjudit i stöd för flera monitorer har man dock fattats i ren grafisk prestanda. Därför blev vi väldigt entusiastiska när man lanserade sin Triplehead2Go som enlig Matrox skulle göra det möjligt att köra med tre monitorer i bredd för en effektiv upplösning av 3840×1024 pixlar och det med vilket grafikkort som helst som källa. Att smälla in två GeForce 7900 GTX grafikkort i en SLI-konfiguration och spela Quake 4 eller kanske Oblivion i 3840×1024 upplösning låter ju som något av en dröm för den seriöse gamern. På Bit-Tech har man just parat ihop Matrox Triplehead2Go med två av NVIDIAs grafikkortsflaggskepp för att testa hur detta unika system fungerar.



On a big screen, things look better. Console gamers with 40″ LCDs and Xbox 360s know what I’m talking about. However, the Triplehead2Go brings the big screen experience to the desktop, and which you prefer will depend on whether you like to be at your desk (literally) surrounded by your game or sat 6 foot away from it on the sofa.


Matrox Triplehead2Go är onekligen en riktigt spännande produkt som verkar göra mycket rätt och även om det finns smärre problem är det nog priset på all hårdvara som sätter stopp för de allra flest. Men det är nog få som hade tackat nej till ett sådant system.


Källa: Bit-Tech

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments