Bioware har nu bekräftat att inga ytterligare uppdateringar eller innehållspaket är planerade för enspelarläget i Mass Effect: Andromeda.

Mass Effect: Andromeda fick ett minst sagt blandat mottagande när det lanserades under våren. Spelet blev kritiserat för både buggar och animationskvalitet bland annat, något som delvis har åtgärdats i uppdateringar till spelet, dock kommer Andromedas enspelarläge att förbli som det är från och med nu.

Bioware nämner i en bloggpost att uppdatering 1.10 kommer att förbli den sista uppdateringen som utvecklas för Andromeda. Det kommer inte heller att komma några tilläggspaket till spelet, något som kan komma att göra många spelare besvikna då Andromeda fortfarande har en del frågor som lämnats obesvarade.

”Our last update, 1.10, was the final update for Mass Effect: Andromeda. There are no planned future patches for single-player or in-game story content.” – Bioware

Spelets flerspelarläge kommer dock att fortsätta få regelbundna uppdateringar i form av flerspelaruppdrag, karaktärspaket, med mera.

För den som har sett fram emot att få svar på några av de frågor som inte besvaras under spelets gång så försäkrar Bioware i sitt blogginlägg att Andromedas historia kommer att fortsätta berättas i kommande serietidningar och böcker baserade på Mass Effect-universumet.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid