Många ser fram mot lanseringen av nyversionen av den kultförklarade speltiteln Mafia som bär namnet Mafia: Definitive Edition. Dock har spelets utvecklare nu bekräftat att lanseringen inte kommer att ske förrän under september månad.

Under gårdagen tog publicisten 2K Games och spelutvecklaren Hangar 13 till Twitter för att dela med sig av nyheter angående den kommande nyversionen av den klassiska speltiteln Mafia. Dessvärre var det inga glada nyheter som delades.

Nyversionen kallad Mafia: Definitive Edition var till en början tänkt att lanseras den 28 augusti. En lansering som nu kommer att inträffa vid ett senare datum. Anledningen anges som den pågående pandemin som fått många att arbeta hemifrån istället för på sin faktiska arbetsplats. Tack vare pandemin känner utvecklarna inte att man kommer nå den nivå av polish man önskar att spelet har när det väl blir dags för lansering. Således försenas lanseringen med en månad.

Det nya lanseringsdatumet är nu den 25 september. I sitt meddelande på Twitter nämner publicisten och utvecklarna även att man kommer att visa upp spelet i större detalj än tidigare den 22 juli.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid