Lost Soul Aside, ett namn som kanske inte låter så värst imponerande. Men när man kollar på denna trailer och har i åtanke att spelet är utvecklat av en enda person – då blir det imponerande.

Lost Soul Aside är ett passionsprojekt som tagit lång tid och har en lång väg kvar

Yang Bing, en ensam individ som under två år har jobbat med sitt spel i Unreal Engine 4. Och nu har han släppt en trailer för spelet och det ser mäkta imponerande ut. Det finns för tillfället ingen tidsram för när spelet kan tänkas vara redo för lansering. Men Yang Bing har sagt att om intresse finns från potentiella spelare så kan det mycket väl dyka upp en Kickstarter-sida för spelet någon gång i framtiden för att underlätta utvecklingen.

Lost Soul Aside drar mycket inspiration från Final Fantasy XV och det var för två år sedan när Yang Bing såg en trailet för det kommande Final Fantasy spelet som han bestämde sig för att att han ville göra ett eget spel. Det har påpekats i Youtube-kommentarer och dylikt att karaktärerna är väldigt lika dom som man fått se hittills i trailrarna för det kommande Final Fantasy men att dom kommer att ändras så fort spelet har en stadigare grund så att fokus kan läggas på resterande delar av spelet.

Klicka här för att följa Spel- och Tekniktuben på RSS!

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid