Välkända Logitech har visat upp ännu en ny spelmus, den här gången anpassad för den populära MOBA-genren, där vi hittar populära esport-titlar som LoL och Dota. Namnet blir G302 Daedalus Prime, med en sensorupplösning på upp till 4 000 pixlar per tum och sex programmerbara knappar.

MOBA-genren har exploderat i popularitet de senaste åren, inte minst i samband med den kraftigt växande esport-scenen. Tillbehörstillverkare som Logitech, Razer och deras konkurrenter stångas därför om att tillhändahålla tillbehör till såväl amatörer som professionella esportare.

Custom_format_G302_logitech_StraightFront

Logitechs senaste spelmus, G302 Daedalus Prime, ska enligt företaget vara framtagen specifikt för MOBA-spel som Dota, LoL och HoN. Detta dels genom att rådfråga esportare om dess komfort och hållbarhet och dels genom att utrusta den med sex programmerbara knappar som kan användas för attacker, makron eller andra spelfunktioner.

g302_big

Innanför det svarta skalet sitter en sensor med reglerbar upplösning mellan 240 och 4 000 pixlar per tum. Musen är trådad och ansluts över USB med en uppdateringsfrekvens på 1 000 hertz. Höger och vänster musknapp har utrustats med en hållbar metallfjäder för att stå ut med det frenetiska klickande som en spelmus måste genomlida i många MOBA-titlar – Logitech utlovar en hållbarhet på cirka 20 miljoner klick.

Logitech G302 Daedalus Core kommer hitta ut i butik runt mitten av månaden, då med ett rekommenderat svenskt pris på 499 kronor inklusive moms.


Relaterade artiklar

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid