Logitech MX518 Legendary har nu lanserats i Kina och kommer att hitta sin väg till Europa under våren 2019. Nu har dess möjliga lanseringsdatum och prissättning även läckt ut.

Under oktober månad dök en nyversion av Logitechs klassiska pekdon MX518 upp i onlinebutiken för en kinesisk återförsäljare. Nyversionen bär namnet MX518 Legendary och tar samma design som gjorde originalet till en så omtyckt datormus och utrustar den med modern hårdvara.

Utsidan av Logitech MX518 Legendary kommer att vara mer eller mindre identisk med den modell som lanserades år 2005. Däremot har insidan fått sig en ordentlig uppdatering i form av den optiska sensorn Hero 16K. Denna sensor ger en upplösning på mellan 100 och 16 000 DPI och 400 IPS. Uppdateringsfrekvensen listas som 1 000 hertz (Hz) och utöver höger och vänster musklick så kommer pekdonet utrustat med fem extra knappar.

Den tyska hemsidan Golem rapporterar att en representant från Logitech ska ha nämnt att den nya modellen kommer att hitta sin väg till Europa under våren 2019.

Mer specifikt än så har källor berättat till NordicHardware hur det i dagsläget är den 7 mars som är det planerade lanseringsdatumet. Priset i Europa ska även vara 60 euro, vilket översätts till omkring 610 svenska kronor utan moms och andra möjliga avgifter inräknade. Lanseringsdatumet ska ha ändrats ett flertal gånger fram till nu och det finns en risk för att det ändras på igen. Den planerade prislappen ska dock ha hållits mer eller mindre oförändrad under en längre tid nu.

Huruvida den 7 mars blir det faktiska lanseringsdatumet för Logitech MX518 Legendary eller ej återstår således att se. Det är fortfarande flera månade kvar till den mars och fram till att lanseringsdatumet blir helt officiellt kan Logitech komma att ändra på detta igen.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid