logitech_mx_master_banner

Logitech MX Master är Logitechs nya flaggskep när det kommer till produktivitet och ergonomi, som dessutom kan parkopplas med upp till tre enheter samtidigt. Vi har satt den på prov i ett långtidstest tillsammans med musmattorna MM200 och MM600 från Corsair.


Tillbehörstillverkaren Logitech behöver knappast någon närmare presentation då de är en av de äldsta och mest kända i branschen. Det hör inte till vanligheten att vi testar kontorsmöss i svenska musguiden men när Logitech slår på stora trumman med sin nya mus i MX-serien så kan vi inte låta bli att testa den. MX Master är här och vi har hårdtestat Logitechs nya produktivitetsråtta.

Logitech MX Master
logitech_mx_master_1
Anslutning Trådlös, USB, Bluetooth
Antal knappar 6
Sensor DarkField – Laser
DPI/ CPI 400 – 1600 DPI
Polling rate 125 Hz
Rekommenderad handstorlek L
Vikt 145 g
Dimensioner 126 x 85 x 48 mm
Drivrutiner Logitech Options
Crikapris 995 SEK

Det här är en sammanfattande artikel i anknytning till Svenska Musguiden, Sveriges största test av datormöss som kontinuerligt uppdateras med nya modeller för flera olika prisnivåer. För fullständiga tester och omdömen om flera av de bästa och mest populära mössen på marknaden kan du läsa vidare i musguiden.

Annons

2
Leave a Reply

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
WingmanMarquzz Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Marquzz
Medlem
Marquzz

Jag har den breda Corsair-mattan och är helnöjd. Skönt med matta för både tangentbord och mus, perfekt storlek!

Fantoon
Medlem
Fantoon

Jag har sedan två år tillbaka 2 st G700 som Cad-möss. Jag har tyvärr varit riktigt lat och inte programmerat knapparna så jag kan inte skriva mycket om de funktionerna. G700 väger ca 150g och jag tycker inte att den upplevs tung, det måste vara väldigt individuellt. Jag kan också tala väldigt varmt om kvaliteten, de har hängt med på 60-80 resor (bil och tåg), packats ej varsamt i min väska och har därför fått ta emot en del stryk utan några som helst repor eller dylikt. Jag anser därför att G700 är en riktigt stryktålig mus. Batteriet är mycket… Läs hela »