Logitech har nu presenterat ett nytillskott i företagets högtalarfamilj. Logitech Surround Sound Speakers Z906 är ett surroundsystem som med totalt 6 kanaler och THX-certifiering ska erbjuda kraft på upp till 500 watt RMS samt stöd för inkoppling av sex separata enheter som spelkonsoler, mediaspelare och TV-boxar.

Logitech Surround Sound Speakers Z906 är ett så kallat 5.1-system med fem satellithögtalareoch en massiv baslåda. Den totala effekten ligger på 500 watt medan baslådan själv står för 165 watt och satelliterna för 67 watt vardera. Baslådan använder sig av en portad design med utblås på sidan av lådan.

Satellithögtalarna är väggmonterbara och kopplas in till baksidan av baslådan som i sin tur kopplas till den medföljande kontrollenheten. Med en staplingsbar design ska kontrollenheten passa in i din stereomöbel och erbjuder en mängd olika digitala och analoga anslutningar samt möjlighet att växla mellan sex olika inkopplade ljudkällor. Den medföljande fjärrkontrollen styr anläggningen som stödjer bland annat Dolby Digital och DTS ljudformat, men även stoltserar med THX Certifiering samt uppskalning av stereoljud till surroundljud (3D-stereo).

Logitech Surround Sound Speakers Z906 finns på marknaden idag och har ett pris på runt 3 200 kronor inklusive moms.

z906

Subscribe
Notifiera vid
2 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments
this
this
13 Årtal sedan

Ska det vara till datorn så vill man ha 2.1 system. Men kan nog passa väl in till tvn, dock vill man ha HDMI ingång för fullt digitalt stöd.

Wingman
Wingman
13 Årtal sedan

Det var 6-7 år sedan z-5500 introducerades, det var väl på tiden 🙂