Logitech lanserar nu en nyversion av företagets G Pro-tangentbord kallat G Pro X  som kommer med möjligheten att byta ut tangentbordets brytare för att bättre passa varje användares personliga preferenser.

Logitech G har nu presenterat sin senaste tangentbordsmodell kallad G Pro X Mechanical Gaming Keyboard. Det rör sig mer eller mindre om samma grund som den modell som tidigare funnits på marknaden. Däremot har Logitech G nu gjord det möjligt för användare att anpassa sin upplevelse för att bättra passa sina personliga preferenser.

Nya G Pro X kommer med möjligheten att byta ut tangentbordets brytare. Logitech G ger användare möjligheten att välja mellan tre olika brytartyper. Dessa inkluderar: GL Brown Tactile som är en taktil brytare med en aktiveringspunkt på 1,9 millimeter och en total reslängd på fyra millimeter. GL Red Linear, en linjär brytare med en likadan aktiveringspunkt och total reslängd som GL Brown Tactile. Den sista brytartypen är GX Blue Clicky, en taktil brytare med klick som ger både en fysisk känsla när den aktiveras samt ger ifrån sig ett klickljud. Här ligger aktiveringspunkten på två millimeter och den totala reslängden för brytaren ligger på 3,7 millimeter.

Logitech G Pro X är likt sin föregångare ett tangentbord med ”tenkeyless”-design. Något som innebär att det inte kommer utrustat med någon numpad. Tangentbordet ansluts till datorn via en borttagbar micro-USB-anslutning.

Sett till pris och tillgänglighet kommer G Pro X med en rekommenderad prislapp på 1 599 kronor. Det kommer även att endast säljas via den officiella hemsidan för Logitech G. Däremot kommer det att lanseras en tangentbordsmodell vid namn G Pro Mechanical Gaming Keyboard som behåller samma design men utrustas endast med GX Blue-brytarna. Denna modell kommer att finnas tillgänglig från återförsäljare med ett rekommenderat pris på 1 399 kronor. Båda modeller förväntas bli tillgängliga under oktober månad.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid