Logitech G hävdar minimal responstid och maximal batteritid med sin nya trådlösa spelmus som går under namnet G305.

Idag lanserar Logitech G sin senaste produkt i form av den trådlösa spelmusen G305. Med sin trådlösa Lightspeed-teknologi hävdar Logitech G att användare kan få en snabbare spelupplevelse än med de flesta trådade datormössen. Detta tillsammans med en energisnål sensor som ska ge maximal batteritid.

G305 sägs komma med en batteritid på 250 timmar ur ett enda AA-batteri om HERO-sensorn har ställts in på ”Performance”-läget. Detta med en responstid på 1 millisekund (ms).

Den som istället vill ha längre batteritid än så och inte lider av en något högre responstid kan välja att använda ”Endurance”-läget. Detta höjer responstiden till 8 ms, men också batteritiden till upp till nio månader med ett AA-batteri.

Logitech G har även lyckats hålla vikten på en resonabel nivå. G305 väger in på endast 99 gram, vilket förhoppningsvis resulterar i en kvick och manövrerbar gnagare.

G305 förväntas dyka upp på butikshyllor i svart eller vitt utförande under juni månad med ett rekommenderat pris på 649 kronor.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid