Logitech G har nu introducerat den nya produktserien Color som innehåller ett helt nytt headset i form av G733 samt en rad befintliga produkter som nu uppdaterats med nya, färgglada varianter för att röra sig från det grå, svarta och vita som varit standard för kringutrustning under en längre tid.

Logitech G vill sätta färg på vardagen och introducerar nu produktserien Color. Inte helt förvånansvärt har det lagts mycket fokus på att gå ifrån endast svarta, vita eller grå produkter vi ofta ser inom kringutrustning. Här handlar det om färgglada headsets, datormöss och (till en viss del) tangentbord.

Förutom färger är det nya inom Color-serien det trådlösa headsetet G733. Här handlar det om Lightspeed-teknik och 2,4 GHz-kommunikation och en batteritid på upp till 29 timmar. Detta med en vikt på 278 gram och laddning över USB-C. Inuti hörlurarna sitter en uppsättning 40 millimeters högtalarelement och det finns även stöd för DTS:X 2.0 surround.

Logitech kommer även sjösätta en uppsättning tillbehör till hörlurarna där färgsprakande mikrofonskydd och remmar kommer att finnas tillgängliga för den som vill ha ännu mer färg på sitt headset. Tillbehören kommer med en prislapp på 99 kronor och G733 som lanseras i blått, vitt, lila och svart utförande bär en prislapp på 1 599 kronor.

Lite extra färg på existerande enheter

Det är även en rad existerande produkter som har uppdaterats med nya färgvarianter. Här rör det sig om datormossen G203 och G305 som även dessa blir tillgängliga i blått, vitt, lila och svart. Prislapparna här landar på 449 och 649 kronor för G203 respektive G305.

Sist ut har vi tangentbordet G915 TKL som tidigare endast funnits tillgängligt i svart men som nu uppdateras med en vit modell.

Dessa uppdaterade och nya produkter i Color-serien kommer att finnas tillgängliga från och med september månad.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid