Thermaltake är kanske mest kända för sina kyllösningar och chassi men om vi tittar på deras nätaggregatsserier finns det även här ett gediget utbud. Även om det finns häpnadsväckande modeller som erbjuder en effekt på upp till 680W (!!) är det ett 350W nätaggregat som kanske är det intressantaste i deras produktsortiment. I alla fall för dem datorentusiaster som strävar efter ett mer eller mindre ljudlöst system.


Thermaltake PurePower Fanless är som namnet avslöjar ett nätaggregat helt utan fläktar. Det är inte första gången vi ser ett passivt nätaggregat men Thermaltake har lyckats klämma in ordentligt med kraft i sin modeller trots dess ”fläktlöshet”.
350W som sagt var och detta utan att bryta ATX-standarden, även om designen tänjer på gränserna i detta avseende.Legit Reviews har recenserat Thermaltakes passiva nätaggregat och omdömet visar sig bli överlag mycket positivt. För den som är ute efter ett mycket tyst system, HTPC eller liknande kan detta vara det optimala valet.


”If you need or want silent computing then start here. This power supply has the advantage of external cooling through the heat sink. It boasts a large 350 watts, which is a lot for a passively cooled power supply. Thermaltake has made a good looking, good performing power supply that fits into a strong and growing market.”


Personligen hade jag inte tvekat att slänga in ett Thermaltake PurePower Fanless in min HTPC, men problemet blir då bara att man förstår hur mycket de övriga komponenterna verkligen låter.


För er som är intresserade av ett passivt nättagregat kan ni läsa hela recensionen av Thermaltake PurePower Fanless på Legit Reviews.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid