NordicHardware fortsätter livesända via streamingsidan Twitch.tv och ikväll är det Razers senaste MOBA-mus som står på tur. Följ med oss när vi spelar och testar ny hårdvara. 

Det är knappast någon hemlighet att vi på NordicHardware älskar hårdvara och som alla vet så är det spel och program som driver utvecklingen av hårdvara framåt. Därför har ni sett ett ökat fokus på just nya spelmotorer och titlar den senaste tiden. Nu tar vi steget längre med närvaro på världens största sida för live-streaming.

Watch live video from NordicHardware on www.twitch.tv

”Musmannen” bjuder in till livetest av MOBA-mus

Ikväll välkomnar vi alla våra läsare till vår Twitch-kanal där det blir torsdagsmys med Johan ”musmannen” Pettersson som med 50-talet testade möss i Svenska musguiden både är musexpert och flitig CS-spelare.

Svenska musguiden – Sveriges största test av datormöss (arkiv)

Just ikväll blir det unboxing, första intryck och livetest av MOBA-musen Razer Naga Hex V2. Det betyder att du som tittare/läsare kan kika in och ställa frågor om produkter som vi testar för tillfället eller varför inte vara med och spela med oss?

En del av vår community

Twitch-kanalen är en del av vårt community och vi välkomnar därför alla våra läsare och tittare att delta i våra sändningar. Om du vill vara med och spela så skriver du helt enkelt bara till oss i chatten på vår Twitch-kanal så sammanstrålar vi med tex. Steamkonton.

Sist men absolut inte minst vill vi väldigt gärna ha er feedback på våra livesändningar. Våra tittare och läsare är ovärderliga och lika så era synpunkter. Använd gärna artikelns kommentarstråd för att lämna feedback, det uppskattas mycket!

Det finns för tillfället inget spikat sändnings-schema men följ vår Twitch-kanal så missar du aldrig en livesändning.

Vi börjar vår sändning kl 21.00 Välkomna!

Vad vill Du se?
Tester, skitsnack, heta produkter eller lättsamma spelkvällar - vad vill du se på NHW:s livestream?
Topp 6 routrar på Prisjakt.se

Rubrik

Annons

2
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
1 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Johan Pettersson Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Medlem

Du får även chansen att testa Razers spyware-laddade drivrutiner. Lämnade tillbaks en Razer Naga för inte så länge sedan eftersom det inte gick att komma åt några musinställningar utan att logga in med ett konto och godkänna att Razer med partners får ta för sig av odefinierad information om min dator, dess programvara och mitt användande av desamma.

Jag är inte paranoid på något som helst sätt, men jag ser ingen anledning till att jag skulle gå med på något sånt.