Samsung Galaxy S8+ tar idag titeln som ”Bäst i Test” i Svenska smartphoneguiden. Häng med i vår live-sändning där Surfas chefredaktör Joel svarar på dina frågor.

Samsung gör idag en av sina största och viktigaste telefonlanseringar någonsin när man börjar sälja nya flaggskeppen Galaxy S8 och Galaxy S8+. På NordicHardwares systersajt Surfa tar Samsung idag hem en imponerande skalp i Svenska Smartphoneguiden. Smartphoneguiden är Nordens största och enda kontinuerligt uppdaterade smartphonetest med i skrivande stund totalt 80 olika testade telefoner. Trots detta har testvinnaren i guiden varit densamma i drygt ett år – tills idag.

→ Test: Samsung Galaxy S8+ – när utsidan räknas

Samsungs nya flaggskepp Galaxy S8+ tar nu hem titeln med en omatchad industridesign där telefonens nya heltäckande 6,2-tums skärm är den stora stjärnan. Likt alla produkter har Galaxy S8+ sina fläckar och många konsumenter har egna frågor och funderingar kring Samsungs nya efterlängtade telefoner.

Ställ dina egna frågor till Joel på Surfa

Med det i åtanke bjuder NordicHardware in Surfas chefredaktör Joel Oscarsson för ett livesänt eftersnack. Där har du som tittare och konsument chans att ställa dina egna frågor om Samsungs nya flaggskeppstelefoner men även smartphonemarknaden som helhet.

Livesändningen startar kl 17.00 på NordicHardwares Facebook-kanal. Har du egna frågor och tankar kring Galaxy S8 och S8+ som du vill ha besvarade skriv gärna dessa i kommentarerna här eller i kommentarerna för livesändningen senare i eftermiddag.

Relaterade artiklar

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Ghost^[Homie] Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Ghost^[Homie]
Medlem
Ghost^[Homie]

Missade sändningen.
Är det samma standarder för den trådlösa laddningen som är i S7, så om man har en laddare till den så bör den funka till S8:an också ?