Lian Li har nu visat upp en version av sitt PC-O11 som kommer med en Asus ROG-inspirerad skrud, ett gäng uppdateringar och det nya namnet PC-O11WGX.

Härdat glas är den senaste trenden på chassimarknaden och Lian Li håller sig i täten. Nu lanserar tillverkaren en uppdaterad version av sitt fullstora ATX-chassi PC-O11 med Asus ROG-certifiering. Detta innebär uppdaterade kylningsmöjligheter och ett utseende som följer samma tema som ROG:s traditionella Maya-inspirerade mönster.

Dimensionerna på PC-O11WGX mäter 277 millimeter (mm) i bredd, 506 mm höjd samt 457 mm djup. Chassit är stort nog för ett E-ATX moderkort. Ena sidopanelen samt den främre panelen för kammaren där moderkortet är monterat är i härdat glas. På chassits framsida kan vi se en av/på-knapp, 2 stycken USB 3.0 portar, hörlurs och mikrofonkontakter samt en USB 3.1 Type-C.

Chassit kan rymma 4 stycken 3,5 tums hårddiskar samt 4 stycken 2,5 tums SSD-enheter. Grafikkort med en längd på upp till 430 mm, CPU-kylare med en maximal höjd på 150 mm samt nätaggregat med en längd på upp till 430 mm får plats i chassit. Tack vare de 8 expansionsplatserna är det inte heller omöjligt att få plats med ett bygge som använder sig utav flertalet grafikkort.

Lian Li PC-O11WGX Specs

Lian Li PC-O11WGX kylningspotential

Förutom det uppdaterade utseendet så har Lian Li även anpassat chassit för större kylningspotential. Den uppdaterade versionen kan få plats med upp till 3 stycken 360 mm radiatorer. En i taket, en i botten samt en som monteras i skiljeväggen mellan chassits två kammare.

Användare kan även välja att montera sitt grafikkort antingen horisontellt eller vertikalt. Lian Li är bussiga nog att skicka med en PCI-e förlängningskabel.

Lian Li kommer först att lansera chassit i mitten av maj månad i USA. Senare följer en lansering i Storbritannien i slutet av maj. Priset hamnar på 280 pund, eller cirka 3 200 svenska kronor.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Medlem

USB 3.0 finns inte längre, de heter alla 3.1.