För den som inte fått nog av RGB-trenden har Lian Li nu sjösatt nästa generations förlängningskablar ur Strimer Plus-serien med över 100 ARGB-bestyckade LED-lampor inuti varje kabel.

Lian Li har nu lanserat vad tillverkaren kallar ”nästa generations förlängningskablar”. Dessa kommer som en del av produktserien Strimer Plus och är en vidareutveckling på de Strimer-kablar företaget tidigare lanserat.

Lian Lis nya serie bygger på två produkter: en 8-pin kabel och en 24-pin. Dessa kopplas mellan moderkortet och de faktiska kablarna från användarens nätaggregat. Den förstnämnda kabeln som är menad för att kopplas till grafikkort kommer med 108 ARGB-kapabla LED-lampor och 24-pin för moderkortet kommer med 120 individuella LED-lampor.

Förlängningskablarna styrs med hjälp av en medföljande kontroller och har totalt 84 olika effekter tack vare 18 olika lägen för ljuseffekterna och sju olika nivåerna av ljusstyrka. Den som inte vill nyttja den medföljande kontrollen för att styrka ljuseffekterna kan koppla kablarnas kontrollsladd till moderkortet istället. Detta gör då via en 3-pin 5 volt ARGB-kontakt.

Strimer Plus-serien finns redan tillgänglig. Exakt när eller om de börjar dyka upp hos svenska återförsäljare återstår att se. Fram till månadsskiftet har Lian Li sänkt prislapparna på produkterna med tio procent hos amerikanska Newegg och brittiska Overclockers UK. Huruvida vi kan komma att se liknande nedsatta lanseringspriser när produkterna hittar sin väg till svenska återförsäljare återstår att se.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

3
Leave a Reply

Please Login to comment
2 Comment threads
1 Thread replies
6 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Mikael SchwartzNils Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Medlem
Joakim Ågren

Mikael du har valt fel toppbild den bilden föreställer den första generation Strimer inte den nya som ser bättre ut! Jag som är ett fan av RGB älskar dessa kablar och köpsuget är starkt för att använda i mitt nya bygge som jag ska påbörja snart! Finns dock inte i Sverige ännu närmaste är att beställa från Tyskland. Båda inklusive frakt går på 1176 Kr så inte billigt direkt bara för lite flärd! 🙂

Nils
Gäst
Nils

Vad menas med A:et i ARGB? Alpha?
Hittar inget när jag söker.