Small preview imageLian Li fortsätter att mata ut nya datorchassi och nu har turen kommit till PC-V352 som använder sig av en något annorlunda design. Chassit har fått en mer kubliknande design än vad vi är vana vid och mäter 280 x 275 x 400mm (B,H,D). Lian Li menar att formatet är väl anpassat för vanliga stationära datorer, eller för den delen HTPC där begränsningen till mini-ITX och micro-ATX moderkort inte blir ett så stort problem.

Lian Li PC-V352 är utrustad med en löstagbar moderkortsplatta, två 120mm fläktar i frontpanalen samt en 80mm fläkt i bakpanelen. Chassit rymmer tre 3,5-tums hårrdiskar och två 5,25-tums enheter som man hittar på höger sida av chassit. Där vi även hittar ett gäng olika in- och utgångar, bland annat USB 3.0 portar, ljudanslutningar samt en minneskortläsare.



Chassit stödjer nätaggregat aav vanlig ATX-standard och tillverkas helt i aluminium. Vikten ligger på 4,43 kg och prislappen landar på runt 1 600 kronor inklusive moms för de silvriga och svarta modellerna medan den röda kostar närmare 1 800 kronor inklusive moms.




Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid